Monday, December 5, 2011

ENTRI INI BERBUNYI : ngaaa.....! nuffnang aku!

assalamualaikum..helow! ttoottoott!!

dan salam satu malaysia...

subhanallah....alhamdulillah.... allah hu akbar....




korang tahu tak? dah berbulan aku buat akaun nuffnang, but result dia still same... iaitu RM 0.00! what?! huh, aku teringin jugak nak ade sumber kewangan sendiri, untuk memudahkan aku simpan duit dari sekarang....for what? aku boleh beli barang yang aku nak, bila-bila masa aku nak.. takdelah aku asyik nak mintak dengan abah aku jek.. adik beradik aku yang lain tu? mane nak campak? memang lah abah aku mampu... tapi.. salah ke kalau aku nak ringan kan sikit?


aku teringin nak beli barang guna duit sendiri, dan mungkin boleh belanja adik beradik aku.... bukannya tak pernah.. tapi apalah sangat... kan.. bukan aku tak bersyukur....arrrggghhh! aku bersyukur dengan rezeki yang ada... tapi tak salah kalau aku nak tambah kan?


di saat blogger-blogger lain senang dapat duit, aku tak merasa lagi... huh, macam mana korang dapat duit hum? kongsilah sikit tips kat aku... aku pun nak jugak... boleh aku simpan untuk masuk u/kolej nanti.. tak payahlah aku nak pakai sangat ptptn.. jimaaaaattttttt....


kalau ada tips, share eah? aku rasa macam dah fed up pon ada...tapi mungkinlah rezeki aku tak murah... susah nak dapat sesuatu... fine..aku terima.... alhamdulillah....


takpelah, korang..sori..aku emo... by



takpelah, tata korang! like korang taw! huhu,,,

5 ORANG COMEL KOMEN DENGAN PENUH PERASAAN:

Avi said...

The chosen one, tinggalkan email kat sini. http://facebookviral.blogspot.com/2011/11/blog-apa-ni.html

syifaa said...

avi? thanks..=)ok..

nana_picanto83 said...

huhuhu.. saya pon baru ada rm0.25 dalam nuffnang... nak g bercuti pree guna duit neh pon tak lepaihhh

PKBM CIBANGGALA said...

hai........kunjungan balasan

syifaa said...

#nana_picanto
hahha...... samelah ngan kiteeee!! huhu... give me five sket!

#PKBM hi...=)