Wednesday, December 21, 2011

ENTRI INI BERBUNYI : MasyaAllah! dah? Alhamdulillah.....fuh....

assalamualaikum.... helow!!ttoottoott!!

dan salam satu malaysia...

subhanallah.....alhamdulillah....Allah hu akbar...


aik? apesal tajuk aku cenggitu? kalau korang nak tahu.....*itupun kalau korang nak tahu lah... tapi dah alang-alang korang baca baik tahu kan?* ok back, kalau korang nak tahu... tadi, time aku tengah syok-syiokkkk layan blog sendiri *eh? syok sendiri pulaks* tiba-tiba!!!!!


" SORRY BUT CAN'T FIND THIS BLOG, THIS BLOG HAS BEEN REMOVED"


*erk..aku tak tahulah ayat ni sebijik ke tak an tapi lebih kurang macam ni lah... yelah, takkan lah pulak aku nak pergi hafal dulu ayat ni, dah lah cuak gila tadi...*


ok back, aku pon macam ni...



" OOOOHHHHHMMMMMMAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!! KENAPA NI? OH MENGAPA? BAGAIMANA? BAGAIMANA IANYA TERJADI? KENAPA NI? APA YANG HARUS AKU LAKUKAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


*ceh, itu hanyalah skrip rekaan semata-mata, ayat aku takdelah seskema itu,..>.<'*


aku punyalah gelabah kan... dah lah ada orang tagg blog aku, baru nak terharu... tiba-tiba account aku tak boleh bukak pulak... perghhhh...memang lah dah jatuh ditimpa tangga kemudian ditimpa pula dengan tayar lori kan...*ceh, tak beragak*, pergghhhh...memang nice sangatlah kan... tinggal seminit je lagi tadi aku nak nangis...perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


kemudian,,, dengan azam yang kuat serta semngat waja serta nekad di hati... aku mula terokai satu persatu di Google ini... aku bersoal jawab dengan Google.. aku siasat..bagaimanakah hal seperti ini berlaku mr Google! berikut adalah perbualan aku dengan mr. Google>



AKU: Mr. Google! Blog saya nampaknya telah di removed dan account saya tidak boleh dibuka... mengapakah ini semua berlaku?! *sila baca dengan nada yang garang, ok*


Mr. GOOGLE: Apakah? JENG!JENG!JENG! blog CSI telah diremoved? account you cannot buka? oh... I really sorry.. I akan check it outttt........


AKU: huh! cepat sikit!


Mr. GOOGLE: erk.. tolong beri no. telefon...plissssssssssss


AKU: huh,,, baiklah...01x-xxxxxxx


Mr.GOOGLE: sila tunggu ya.. kami sedang proses...


AKU: huh,, baiklah...


*proses pemulihan sedang berlaku sila tunggu sebentar*


Mr.GOOGLE : ok... account anda telah pon siap diproses, account CSI sudah boleh diguna sekarang....=)


AKU: apakah? ngeeeeeeeeeee! yeeaaappppy! terima kasih!


*perbualan tamat*


p/s: perbualan di atas hanyalah rekaan semata-mata, kalau percaya jugak...nasiblah..hahha....sapa suruh..XD


fuh, dengan hati girang lagi jayanya aku try lah p bukak balik gmail aku dan blog aku dan alhamdulillah... semuanya sudah kembali seperti normal dan selamat...cuma aku kene tukar password lah..masuk kali ni dah berapa kali aku tukar ntah ha... belasah jelah kan...


fuh, masa tu kan..kalau korang kat tempat aku...korang akan rasa betapa bergunanya soalan private tu...fuh... nasib baik aku ingat...kalau tak.... tepuk dahiiii lah aku....ayyyoo....



so, aku nasihatkan...korang hati-hati lah ye? dan jangan takut teroka semua yang ada...pertahankan hak! w00ooo!...



takpelah....tata korang! sayang korang taw! huhu,,,,

13 ORANG COMEL KOMEN DENGAN PENUH PERASAAN:

Semut Senyum said...

happy blogging... cik semut pun penah jadi mcm ni jugak... =) mmemang cuak... ^_^

syifaa said...

#semut senyum: oh yeke? oh sameeeelah dengan kite! hakhak... cuak sangat kan..

Santai Coi said...

saya jg pernah seperti ini waktu awal2 pake blogger.. hahahaha.. selamat nge blog lagi.. ^^

Seri said...

pernah juga jadi. cuak betul waktu tu. selamat berblogging

Puan Saiman said...

Salam adik chomel....

Akak buat kunjungan balas....best la blog adik ni byk gambar.....hihihihihihihi


Hugs sis.....


Dari akak.....<--- sambil makan biskut mayat cicah kopi o....

r-5 said...

hahaha peh hang ni, nasib hang dapat bukak account klu tak tak sempat la den nak ngorat ekau.. kikikki :p

CSI said...

@Santai Coi

oh...yeke? haha... kita sama sih

CSI said...

@Seri

hihi...samelah dengan kiteeee! hakhak... selamat berbloging t0o...

CSI said...

@Puan Saiman

terima kasih akak comell...suke ye? hiii..terharu plaks...hug sis balik...huhu,...oh...makan x ajak! =P

CSI said...

@r-5

hahaha....banyaklah... eh? penang + n9 ke? hakhak

Rian said...

salam....thank's for visit..

CSI said...

@Rian

=).....welcome...

CSI said...

@Rian

=).....welcome...