Thursday, December 22, 2011

ENTRI INI BERBUNYI : I'm sorry? ya?

assalamualaikum...helow!ttoottoott!!!

dan salam satu malaysia.....

subhanallah.... alhamdulillah.....Allah hu akbar...


errmmm...oukay... according to this title... it's sound like weird? *eceh, sori2, english terabur*..



oukay..back, actually aku nak minta maaf kepada 'seseorang' yang aku pernah 'berkawan'.. kenapa? apa aku sudah buat? *ceh, suspen* hurm..


aku minta maaf andai apa yang aku buat selama ni banyak menyakitkan dia.. honestly... aku minta maaf... ya guys, dulu aku ada seorang 'kawan'...oh... I'm sure that all of u know what's that mean, right? ya..dulu aku ada,... seperti orang lain.. kisah aku ni turut ada pasang surutnya.. biasalah.. lagipun kitorang still remaja..


tapi itu dulu, sekarang masing-masing dah jadi kawan biasa... sebenarnya..aku tulis ni bukan apa... baru-baru ni aku tengok blog dia... *eceh, kantoi pulak skodeng*, dan dia ada tulis yang dia macam... hurm....cane eah.. macam had to let it go... hurm, you know how to face the 'had' kan?



so, aku rasa macam bersalah pulak... dan kesempatan ini...I'm just wanna say I'm really sorry...ok? hope u'll forgive me ya?


*aku harap sangat korang tak faham langsung apa yang aku tulis nih.....=D*


itu kisah lama ok? sekarang aku dah kembali 'sorang', tapi kalau nak tukar balik status 'sorang' nih, seriously, aku tak bersedia lagi.... biarlah Allah tentukan bila... *lagipun aku muda lagi...=P*


takpelah...tata korang! sayang korang taw!huhu,,,

4 ORANG COMEL KOMEN DENGAN PENUH PERASAAN:

sapeq said...

aku faham sangat

CSI said...

@sapeq

faham ye? hee....

sapeq said...

faham2..lebih kurang same kot :)

CSI said...

@sapeq ohyeke? hahahah...kita geng..=)