Tuesday, December 20, 2011

ENTRI INI BERBUNYI : KOOOORRRAAAAAANNNNGGGGSSSSS!!! mintak perhatian... mintak perhatian!!

assalamualaikum...helow! ttoottoottttt!!!

dan salam satu malaysia...

koranggg~! I'm soory kalau buat korang terkene heart attack kejap dengan tajuk tu * ceh, ayat tak boleh blah* tapi ini sangaaaaaaaaaaaaaaaat penting dan aku kene jugak bagitahu korang...


aku tak tahulah dah berapa ramai yang tahu pasal ni, tapi kalau korang perasan cuba pergi tengok dekat aku punya 'shout here' tu... ataupun tengok ni jelah


shoutmix aku dah bertukar kepada Cbox... kenapa? sebabnya adalah



dan ini.,..



tak pun... kepada blogger tu... sila pergi tengok dekat korang punya 'important notice' dekat shoutmix korang tu ok....

dan dengan ini saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada

AZZA AFDZAL PUNYE BELOG sebab dia lah yang pergi bagitahu aku dekat shoutmix aku tu... dan nasib baik aku sempat baca...kalau tak????? tepuk dahi lah jawabnya....

dan aku telah tukar dari shoutmix ke Cbox... itupun azza yang bagitahu... cuba korang baca KAT SINI .

ok?

dan dengan ini aku nak MINTA MAAF sangat sangat sangat sebab aku tak boleh nak tengok blog korang lagi sebab link blog dah takde... kan shoutmix aku dah takde kan... so, aku minta sangat korang shout kat Cbox aku ataupun komen dan bagi link korang ke... sebab bolehlah aku terjah korang balik...plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz......!!!


ok? aku harap sangat korang maafkan CSI dan bagi link korang...ok? boleh kita main cak-cak lagi....k?


takpelah..tata korang...sayang korang taw! huhu,,,,

4 ORANG COMEL KOMEN DENGAN PENUH PERASAAN:

Sungkowoastro said...

Kunjungan balik, Sobat.

syifaa said...

#Sungkowoastro: terima kasih sobat....=D

Azza Afdzal said...

sama-sama ye syg hehe :)

CSI said...

#azza afdzal: hehe....ok..=D