Friday, December 6, 2013

ENTRI INI BERBUNYI: yeah! after spm... here I am..=)

assalamualaikum...helow!! ttoottoott!

dan salam satu malaysia..

subhanallah...alhamdulillah...Allah hu akbar,,

haip!apa korang buat selepas spm? kerja? sambung belajar? model? artis? wow.. amazing... aku? kerja? Allah hai.... seumur hidup aku..aku kerja paling lama pon dua hari je... hahah...lama kan? lama saannnnnngattttt...


haha back! back! selepas spm.. mestilah aku sambung belajar,... walaupun korang tak pernak atau takkan tanya sekalipun aku belajar kat mana... aku tetap nak bagitahu.. hahah!


ha....sinilah aku belajar.. KPTM KESEDAR gua musang.. hoho..hokkalohhh..guo muse... hokalohh.. hahha.. aku baru je masuk sini..setakat ni..alhamdulillah..belajar okay.. lecturers pon okay.. hopefully semua will be okay lah.. hoho..aku amik diploma pengurusan sumber manusia..(HR).. so, kalau kat sini ada adik yang baru habis spm yang nak tanya ke.. bolehlah tanya ahhkakkkk ni... heee..

peace yaw! =P

well..aku rasa bila kora dengar je..GUA MUSANG.. mesti macam... gua musang??? huh??? ada apa kat gua musang ni? tak boring ke? ade kfc ke kat sana? pizza? mcD? kenny rogers? amboi! kemain banyak makanan nak list bebanyak jea ye? well..tolonglah jangan pandang rendah sangat.. kat sini ada kfc, marrybrown and pizza hut taw! *well,, actually pizza hut baru nak bina sebenarnya, baru siap pasang setengah rangka jea...-.-*



okaylah tu dari takde kennn... cuma kat sini yang susah sikit transport lah.. well.. we have a few prebet here..but..lambat lah..yelah bayanggkan student ramai mana.. nak pulak naik prebet yang kereta.. van je.. mana nak menyempat amek cepat-cepat kann..itu jelah masalah bagi aku.. yang lain..okaylah kot..bolehlah.. cuma kalau rasa nak betol-betol independent silalah datang ke gua musang.. korang akan rasa survive sikit.. hohoooo... ada bran???

huhu... actually..mana-mana korang study pon..sedikit sebanyak korang akan rasa survive kan.. macam mana nak menguruskan duit, macam mana nak cari transport, macam mana nak sehati sejiwa dengan roomate, classmate, housemates semua tu.. itu semua memerlukan kita untuk menjadi matang lah.. kan,.. dah-dahlah tu otak budak-budak.. kita dah masuk alam kolej ni.. kene mature.. okay? *bajet mature je aku..puih!*

before that... here my friends..=D

hahaah aku ingat time ni..sir suruh kami exercise kami kat belakang bantai senam suka hati.. XD

ini diorang makan dalam kelaas.. makan roti takpe lagi..ini NASI!! aku ulang lagi.. NASI!!

gwiyomi!!

free style bebeh!

roomate...=)


so korang, doakan aku berjaya ya? dunia akhirat..insyaAllah..amin.. hopefully korang pon success dalam kerjaya or bidang masing-masing.. ada jodoh.. kalau kita terjumpa kat luar..tetegurlerr.. huhu.. ok? =D

takpelah korang..tata.. babai!

1 ORANG COMEL KOMEN DENGAN PENUH PERASAAN:

Ntasha Amira said...

Hai.sy dpat diploma hr kat kptm kesedar.so far tempat dia okay tak?21.6 ni sy daftar kat sana.tempat tggl dia okay tak kak?