Wednesday, January 4, 2012

ENTRI INI BERBUNYI : untuk broadband ku yang tersayang...

assalamualaikum...helow!ttoottoott!

dan salam satu malaysia...

subhanallah....alhamdulillah.....Allah hu akbar...

entri ini khas untuk broadband abah ku yang tersayang.....



dear b.band... I tahu mungkin you penat nak layan I.. but please... please.. tolonglah jangan buat macam ni kat I... kang I bakoooorrrrr you baru you tahu... you nak ke? tak mau kan? so please...

dear b.band... I tahu mungkin you rasa I ni kejam sebab gunakan you tanpa kira masa...kadang-kadang overtime sangat... I sorry....I tak sengaja lakukan semua tu... I cuma lakukan apa yang i nak... percayalah...

dear b.band... I guess you mesti penat sebab nak layan I sekeluarga... mula-mula I, then, my bro, then my sis... you penat? I'm sorry.. but... kami tak sengaja...

tolonglah jangan protes kami.. ya? my abah dah bayar you so, buat jelah kerja tuh!...*volume increases*

ok let's straight!



korang boleh bayangkan tak betapa lembabnya broadband yang abah aku bayar nih?????!!!! *itu maksudnya aku nak korang faham how lembab it is... ok? korang bayangkan ea...bila aku nak guna google chrome...dia jadi macam ni...


*ok..kantoi aku bukak banyak lagi web lain ketika itu..oh..pedulikan..

bayangkan... aku tengah syok-syok blogwalking... tetiba web tu jadi macam nih... aku tengah berblog tiba-tiba dia jadi macam ni..maaauuuuuuuuuunye tak sakit hati aku? sakit weh.. sikit lagi nak patah dah b.band ni.. memandangkan aku fikir balik apa yang bakal aku jawab dengan abah aku?? dan apa yang bakal aku hadapi? so... dengan bijaknya..aku buat keputusan untuk bersabar... bijak tak aku? takpe..tak payah cakap..aku tahu aku bijak..*eh,eh?*



daripada petang tadi...aku memang stress gilak dengan b.band nih... korang pernah hadapi masalah seperti ini? sila komen... *eceh*.. mane tahu korang ada tips ke?

takpelah..tata korang! sayang korang taw! huhu,,,


7 ORANG COMEL KOMEN DENGAN PENUH PERASAAN:

r-5 said...

tu la kadang2 hadapi masalah yang samajugak.. haha.. nasib laptop tak terlesing sekali.. hahaha

Rizal Slaughterheart said...

Selalu... rasa mcm rugi jer guna internet kat sini,

kat luar negara sana setakat internet 'slow motion' mcm kat Malaysia ni, diorng bagi free je...huhu

alangKhoma said...

hahahaha...gmbr gigit laptop tu lawak...'sampai' ngn entry

CSI said...

@r-5

hahha.... huhu...same ngan kitewww!!!(boboi) itulah...memnag nyaris-nyaris nak kene lesing

CSI said...

@r-5

hahha.... huhu...same ngan kitewww!!!(boboi) itulah...memnag nyaris-nyaris nak kene lesing

CSI said...

@Rizal Slaughterheart

oh...itulah..punyalah lembab... jom kita g luar negara beramai-ramai...

CSI said...

@alangKhoma

huhuhu....biasaaaa.... memang sangat 'sampai' ngan entri..hohox