Monday, January 2, 2012

ENTRI INI BERBUNYI : Hai BLOGGERS!

assalamualaikum..helow!!ttoottoottt!!

dan salam satu malaysia...

subhanallah....alhamdulillah...Allah hu akbar..



hai bloggers! sihat? ok...kenapa dengan entri aku kali ni? ok... aku cuma nak cakap tentang blog-blog di Malaysia... aku dah terjah banyak blog... dan setiap blog mempunyai keistimewaan masing-masing... ada yang cerita pasal kisah hidup, artis, kesihatan, dakwah, isu dunia, buat kedai pon ado! huhu..



macam-macamlah... aku jumpa... dan semuanya menarik... bagi aku blog ni takperlu kot hias banyak sangat sampai berat blog tu... yang penting tulisannya..*jangan jadi macam blog aku yang tak menarik pon*, tapi aku kagum jugak bagi blogger yang pandai buat design blog sendiri....*oh..boleh ajar aku tak?*.. aku kagum sangat oh.. blog diorang cantik sangat... korang belajar mana meh?



tapi yang aku paling suka..setakat ni bloggers yang datang kat blog aku semuanya baik dan ramah... suka aku kat korang taw...hahha! kalau nak kata blog mana aku suka... fuh..susah..sebab banyak yang aku suka.. ada yang aku suka baca tulisannya yang jiwang ke, sastera ke, gila-gila ke, tak pun bloggernye peramah...memang aku suka... siapa? koranglah! hahah...bangga tak? bangga ler tuw!



thanks lah kepada bloggers yang sudi jenguk blog aku yang serba kekurangan ni... korang terjah aku..aku terjah balik korang dengan sukacitanya.. tak pun aku blogwalking je ha.. huhu.... n thanks yang sudi follow...=D

apa aku ingin katakan.....



KORANG MEMANG TERBAIIIIIIIKKKKKKKK!!!!!!! =D


takpelah...tata korang! sayang korang taw! huhu,,,



5 ORANG COMEL KOMEN DENGAN PENUH PERASAAN:

hanna aleeya said...

hehe.. merewang di sini sebentar

r-5 said...

huhu suka jugak berkawan dengn blogger macam kamu.. pering seronok je bila terjah sini.. hehe.. terima kasih entri ni memang bermakna buat saya.. ngee~ :)

CSI said...

@hanna aleeya

hehe...thanks..merewanglah lagi...=D

CSI said...

@hanna aleeya

hehe...thanks..merewanglah lagi...=D

CSI said...

@r-5

hehe....thanks ya! seronok ye? heee...