Monday, December 19, 2011

ENTRI INI BERBUNYI : WOW!!!! sweeetnyer! bertuah girl ini!

assalamualaikum....helow!ttttooottttooooottttt!!!!

dan salam satu malaysia.....


hait! sebelum tu.... korang dah tengok vedeo nih?



dah tengok? kalau dah.... saaaaaangat bagus! dan kalau tak.... silakan tonton ok? sebab ini sangat sweet dan bagus!



bila tengok vedeo ini mesti korang akan rasa betapa bertuahnya gadis ini...mendapat jodoh yang baik, hormat dengan dirinya sendiri *tak sentuh perempuan tu*, dan mostly...lelaki tu buat suprise kat dia! iaitu, proposed dia dengan menggunakan vedeo... n how sweet of that...



dia tak bercinta pun,... tahu-tahu diorang bertunang.... wah...masihkah ada lelaki macam ini kat luar sana? ada lagi tak? ada lagi tak? hihi....*eh,, apesal aku?* hurm.... well, setiap orang lain pendapat kan? so, mesti ada yang setuju dan ada yang tidak , ada yang suka bercinta lepas kahwin.. dan ada juga yang tidak... kalau bagi aku... insyaAllah, aku akan refer kepada Dia yang tahu apa yang terbaik untuk aku.... huhu



korang? macam mana? setuju dengan bercinta sebelum kahwin, atau bercinta selepas kahwin, atau kenal-kenal then, tengok dulu macam mana?


takpelah... tata korang! sayang korang taw! huhu,,,,

5 ORANG COMEL KOMEN DENGAN PENUH PERASAAN:

Idzanfashila said...

da tgk. sweet sgt kn ^^

Suraya Aris said...

sweet dan banyak pengajaran right :)

srikandi said...

alhamdulillah, rasa gembira tgok kwn sendiri dah tunang, so suprisedd !!
SO, amek yg baik. Mungkin situasi kita tdk sama spt dena, which is, her parents betol2 memahami dia.
Anyway, jaga hati, jaga iman. Biar kita sweet kerana Allah. Congrats 2 nur dianah.

HAFIZ said...

assalam..bnda ni bgus but just nk bgtau apa yg ustaz hasrizal tegur bnda ni dalam wall fb dia..dia minta tk perlu bnda ni dibanggakan utk pgtahuan pihak luar..uhuhuhuh....

syifaa said...

#idzanfashila: sweet kan?

#suraya aris: yups....huhu...amek yg baik..

#srikandi: ya... jaga iman....thanks...=D

#hafiz:wasalam. oh... terima kasih atas info...=D