Saturday, December 17, 2011

ENTRI INI BERBUNYI : Tentang Dhia...

assalamualaikum.....helow! ttoottooottt!!!

dan salam satu malaysia...

subhanallah.....alhamdulillah.......Allah hu akbar....


korang tengok drama Tentang Dhia? pada setiap isnin hingga khamis pukul 7.00 petang.... tengok kan? as u know, aku memang minat dengan Nora Danish ni sejak dia kat PUTERI lagi.... kita enjoy! *erk... itu pun kalau korang tahu lah yang aku minta dia...*




setahu aku Tentang Dhia ni lah drama atau watak yang Nora Danish bawak secara serius... selalunya, dia bawak watak comel-comel, budak-budak sikit.... macam tu lah... tapi kali ni,. watak dia lain sikit...  dan comel sangat dia pakai tudung.... kan? =)


tambahan lagi, cerita ni memang best pun... sekarang ni Tentang Dhia makin sampai ke puncaknya... aku pun dah makin geram tengok mak zikir tu... semata-mata nak dapat menantu kaya, sanggup bagi anak dia makan darah kambing hitam....eeeewwwwwyyyuuuccckkkssss! *terpulang korang nak sebut macam mana*


apa-apa pun petang ni takde Tentang Dhia...hahha..  kita tengok minggu depan ye semua...ok? set!


aku pun dah tandus idea...... T______T


takpelah...tata korang! sayang korang taw! huhu

2 ORANG COMEL KOMEN DENGAN PENUH PERASAAN:

nyanyisunyi said...

Time cerita ni tak sesuai sgt sebab betuk2 waktu maghrib..biasanya dapat tenguk pun 15 minit sebelum habis..

syifaa said...

taw xpe....kan? mcam tak adil je....haish...sabar2...huhu