Friday, August 19, 2011

ENTRI INI BERBUNYI : KCB! Ketika Cinta Bertasbih...

assalamualaikum..helow! tttoootttoootttt!!!

hait-hait korangs! yelah..aku tahu aku macam ketinggalan sikit...tapi aku baru je hari tu tengok cerita ni...hakhak..padahal dah berapa tahun kot filem ni... nak taw ape?




ye..aku tahu aku lambat...tapi bedal jelah kann... hahhha...best ouh story nih... sampai meleleh beb...bertemakan kisah cinta yang mengharapkan keredhaan Allah ditambah dengan pelbagai dugaan yang menimpa... huhu...


tapi diorang tabah oh... sentiasa berserah kepada Allah..memang bertemakan islam... aku memang suka story ni...aku teringin nak jadi macam Anna Althafunnisa...ape maksud nama dia aku tak tahu...tapi bedal jelah kannn... hahha..aku suke dia sebab dia sweet jek.. islamic.. sopan..lembut je... haish...comel pulak uh...
tapi muka aku? aku? aku? nak jadi macam dia... agak mustahil jugak lah..nak kata aku lembut... bolehlah kot....*tangan ke dada mata ke atas mulut ternganga...


Oki Setiana Dewi
(Anna Althafunnisa)


 hakhak.. aku ni pon..kadang-kadang kasar jugak.. mane tak nya..kalau kecil ag abang a.k.a angah aku pengaruh kan aku dengan cerita power rangers, ultramen, masked rider dan pelbagai animasi kartun lawan-lawan yang lain..habis je cerita tu..ape lagi...kitorang belasah lah..tengok siapa yang menang...sampai ada satu masa tu..aku tertelan gigi aku sendiri sebab angah aku tumbok.. ala..lagipon gigi aku dah goyang dah..hakhak...




eh! berbalik kepada jalan yang lurus... kakak aku bagitahu yang Ustaz Azzam dan Anna Althafunnisa ni memang dulu diorang sekolah pondok.. dan time diorang uji bakat nak berlakon dalam filem ni.. umur diorang 19 ok! muda lagi taw...



tengok....2009 ha filemnya...aku baru tengok 2011... nampak tak? nampak tak? nampak tak aku agak ketinggalan disitu..ha... tapi bedal lah kan...janji aku tengok jugak..daripada tak tengok langsung kan...


aku ada tengok..korang ada?


xpelah..tata korang! sayang korang taw! huhu,,

4 ORANG COMEL KOMEN DENGAN PENUH PERASAAN:

Layyinur Harir said...

Menarik jugak....kalau x salah filem nie ditayangkan pd thn 2009....kalau x salahlah.....kalau salah jgn marah,,,,,huhuhu...=)

syifaa said...

huhuhu....tak marahlah...memang betol pon...ye! 10 markah untuk anda! heeeee..=D

Halawatul Iman said...

Thank you2....=)

CSI said...

@Halawatul Iman

hihi...welcome