Saturday, January 29, 2011

ENTRI INI BERBUNYI : raja lawak!! XD

helow! tottooottt!!!

huhu.. Raja Lawak Astro kembali!! peserta-peserta nya pon tak kurang hebatnye taw! x kering gusi jugaklah aku dibuatnye.. cuma kering tekak je.. habis gelak haus.. huhu..XD

ade peserta yang dapat memberikan persembahan yang gile mantap.. n ade jugak yang content nye still kureng n x brape memuaskan lah.. tapi yang stakat ni yang berjaya menghambat   menambat hati aku n keluarge ialah R2, Man, Nazmi, Lucky n Balas... diorang ni memang kelakar habis r.. hakhak.. memang tiap-tiap week aku tak sabar-sabar nak tengok diorang.. huhu..

*jom ! kita saksikan sedutan yang dapat aku sedut dari youtube.. huhu.. tak banyak. ket je.. kalau korang nak banyak-banyak cari sendiri kat youtube k... hakhak..XD..lek2..=D

lucky..XD


saya lupa! saya lupa siapa saya! hakhak.. Nazmi.


Man Suprised!! XD

I luv u! I luv u! huhu.. R2,,


n Balas! huihuihuiii...XD,,


hadui... enjoy ya! luv them! memang klakar...XD,,

xpelah..tata korang! sayang korang taw! huhu,,

*wish me luck bebeh!

2 ORANG COMEL KOMEN DENGAN PENUH PERASAAN:

MSS said...

blogwalking...beratnya blog..kurgkn widget yer..=D

syifaa said...

oh yaka? berat eak? hekhek..sori2.. ok bebeh!..=D