Sunday, December 2, 2012

ENTRI INI BERBUNYI : GAYAKAN HIJAB ANDA

assalamualaikum..helow! ttoottoott!!

dan salam satu malaysia,,

subhanallah...alhamdulillah...Allah hu akbar...

aku dah takdek kerja sangat kat rumah ni..tetiba jumpa contest ni.. then, alang-alang join lah hai... heeee=) JOM GAYAKAN HIJAB ANDA! hanya perlu...




***SYARAT-SYARAT WAJIB PENYERTAAN***
  • Buat entry bertajuk "GAYAKAN HIJAB ANDA" dan sertakan sekali banner untuk contest ini
  • Dalam entry tu letakkan sekali gambar yg korang pertaruhkan
  • Sila follow blog ini
  • Last sekali, jangan lupa letakkan url entry korang tu di bahagian komen entry ini sahaja

TARIKH TUTUP : 07 DISEMBER 2012 (12am)


SENARAI HADIAH CONTEST 

1st Prize
Maxi Dress leopard shawl

2nd Prize
Necklace cute brooch

3rd Prize
Bracelet+ earring

kalau korang masuk... post ke sini taw.... http://mazliyanayahaya.blogspot.com/2012/11/kali-pertama.html

dan gambar yang aku pertaruhkan ialah.... JENG JE JENG!! 


sori...aku pemalu.. so aku hitamkan bahagian muka aku...hikhik.. dia nak hijab je kan? bukan muka kan? hikhik.. harap-harap lepaslah..=D peace! doakan ya...?!


takpelah...tata korang! sayang korang taw! huhu,,,,

5 ORANG COMEL KOMEN DENGAN PENUH PERASAAN:

Hnahdy said...

gud luck :)

CSI said...

hey thanks! =D

Aten said...

follow back..

http://atienstory0809.blogspot.com/2012/12/gayakan-hijab-anda.html

NorShafiqah said...

hey dari contest yang sama done follow hope dapat follow back , komen sikit ekh . http://kcunstory.blogspot.com/2012/12/gayakan-hijab-anda.html

CSI said...

oh...hey thanks! insyaAllah..i will..=)